Totalleverandør av regnskaps- og økonomitjenester

GAGN Accounting AS er totalleverandør av regnskaps- og økonomitjenester. Vi er et autorisert regnskapsførerselskap med høyt kvalifiserte medarbeidere som setter kunden i fokus.

Totalleverandør av regnskaps- og økonomitjenester

GAGN Accounting AS er totalleverandør av regnskaps- og økonomitjenester. Vi er et autorisert regnskapsførerselskap med høyt kvalifiserte medarbeidere som setter kunden i fokus.

Regnskap

Sliter du med mange manuelle regnskapsprosesser? Øker bunken med papirdokumentasjon til stadig nye høyder? Går du og venter på månedens regnskapsavslutning? Står du klar til å starte egen virksomhet og ønsker enkle automatiserte løsninger for ditt regnskap?

Vi i GAGN Accounting legger vekt på at du skal ha enkel og god oversikt over virksomhetens nøkkeltall. Vi hjelper deg med å automatisere manuelle regnskapsprosesser slik at du kan bruke tiden din på verdiskaping i din virksomhet.

GAGN Accounting tilbyr regnskapstjenester og ivaretar din bedrifts behov for regnskap, lønn og rapportering. Vårt skybaserte regnskapsprogram gir deg full oversikt over økonomien i ditt selskap. Vi hjelper deg med å komme i gang med gode økonomirutiner, og sørger for et oppdatert regnskap som du har tilgang til hvor som helst, når som helst.

Våre regnskapstjenester

Våre regnskapstjenester er basert på bruken av et komplett forretningssystem med lagring i nettskyen. Ved å bruke dette systemet vil du til enhver tid få fullstendig og oppdatert oversikt over din bedrifts økonomiske situasjon.Resultat, banksaldo, utestående fordringer og gjeld er enkelt samlet i ett oversiktsbilde. Systemet krever ingen større investeringer, du betaler kun for bruken, og moduler tas i bruk etter behov.Dermed slipper du å kjøpe programvare, anskaffe server eller gjennomføre daglig vedlikehold/sikkerhetsrutine. Forretningssystemet og regnskapstjenestene som vi tilbyr er for deg som enkelt ønsker kontroll på egen virksomhet. Du får umiddelbart innsyn og oversikt, og systemet gir deg et godt sanntids beslutningsgrunnlag. Systemet omfatter funksjonalitet for regnskap og økonomi, budsjettering, bank, fakturering, lønn og reise, prosjekt og timeføring, logistikk, kunde- og leverandørreskontro. Alt du trenger for å være oppdatert.

Ta kontakt med våre regnskapsrådgivere

Sindre Lauvås
Daglig Leder
+47 419 04 313
sindre@gagn.no
MAGNUS BENDAL REVHEIM
Rådgiver Accounting
+47 452 50 340
magnus@gagn.no