NÅR TINGENE
SNAKKER SAMMEN

SKAPES NYE FORRETNINGSMULIGHETER!

Nye forretnings- muligheter og Smarte løsninger

I GAGN IoT kan vi gjennom kombinasjonene av inngående forretningsforståelse og partnerskap med Disruptive Technologies, levere et komplett og sikkert IoT økosystem.

Våre partnere

Morild Interaktiv

Morild Interaktiv visualiserer den digitale tvilling og bygger øko-systemet hvor våre kunder får presentert sine løsninger og data i sanntid. Selskapet spesialiserer seg på simulatorløsninger og scenariobygging knyttet til opplæring og produktdemonstrasjon. Morild Interaktiv utviklet verdens første VR skipssimulator tilbake i 2013.

Besøk nettside

Telenor

Gagn IoT og Telenor samarbeider på IoT-caser og kan hjelpe kunder med å tilknytte sine produkter gjennom mobilnettet. Narrowband internt of things (NB-IoT) er en ny kommunikasjonsteknologi som benytter det eksisterende 4G-nettet. Teknologien åpner muligheten for at millioner av hverdagslige ting som søppelkasser, strømmålere og brannalarmer kan knyttes til internett. NB-IoT kjennetegnes av utvidet dekning og sensorer med svært lang batterilevetid.

Besøk nettside

Dynamic Precision

Dynamic Precision er et teknologiselskap som har sprunget ut i fra å være en ren utviklings - og produksjonspartner av elektronikk, til å bli en industriell inkubator for IoT prosjekter. Som betyr at DP er solid rustet med ingeniørkompetanse innen elektronikk, mekanikk og data, og kan hjelpe våre kunder med utviklingsoppdrag, fra start til ferdig leveranse. Fabrikken på Kjeller nær Oslo har en egen IoT Lab, og man har fabrikker i Sverige og i Polen. Det gjøres allerede felttester med egenuviklede GSM narrowband enheter i samarbeid med kunder og Telenor /Telia. DP utvikler også egne serverløsninger for IoT som kan knyttes til eco-systemer.

Besøk nettside

Telia

Gagn IoT og Telia samarbeider på IoT-caser. For oss er Telia viktige fordi de bistår i våre prosjekt og tilrettelegger mobilnettet for NB-IoT og reduserer utviklingstiden og kostnaden for våre kunders nye konsepter.

Besøk nettside

Intutor

Gjennom vårt gode samarbeid med Intutor, kan vi tilby interaksjon, transaksjon og kommunikasjon tilrettelagt for alle skjermstørrelser fra mobil, nettbrett til desktop. Intutor skreddersyr applikasjoner og produkter etter våre kunders behov, ønsker og anbefalinger. Intutor har bred erfaring fra flere prosjekter som har bidratt til lønnsomhet for kunder og samarbeidspartnere.

Besøk nettside

Tele2

Tele2 IoT er ikke bare en operatør. De er også en del av et eksklusivt IoT økosystem som Gagn og mange andre nøye utvalgte partnere er en del av. Tele2 IoT satser for fullt i Norge og har mange spennende aktiviteter som våre kunder kan dra fordel av i tiden framover.

Besøk nettside

Ublox

Ublox er en sveitsisk leverandør som utvikler og distribuere mikrobrikker og moduler for trådløs kommunikasjon og posisjonering. Gjennom Ublox kan vi tilby startpakker som tillater rask prototyping av løsninger med bl.a. NB-IoT konnektivitet for tingets internett.

Besøk nettside

Disruptive Technologies

Gagn IoT er en av de første partnerne til Disruptive Technologies i Norge, noe som gjør at vi kan tilby deres komplette IoT-løsning til våre kunder. Disruptive Technologies er et norsk firma med markedsledende sensorteknologi. Med tung bakgrunn fra tidligere norske elektronikksuksesser, som Chipcon og Energy Micro, har de nå tatt dette flere steg videre ved å utvikle sensorer på størrelse med et frimerke og revolusjonær batteritid, samt et komplett økosystem i skyen for å håndtere dataene som blir samlet inn. Sluttkundene håndteres av et partnernettverk, der Gagn IoT AS vil konsentrere seg primært om Nordvestlandet.

Besøk nettside

El-Watch

Gagn IoT og El-Watch har et tett samarbeid innenfor IoT-caser. El-Watch er et innovativt teknologiselskap som utvikler og produserer energieffektiv elektronikk og trådløs kommunikasjon. Gjennom Neuron trådløse sensorer, kan våre kunder få et nøkkelferdig økosystem av sensorikk, konnektivitet og applikasjoner.

Besøk nettside

ÅKP

Gagn IoT og ÅKP samarbeider målrettet for å legge til rette for digital transformasjon i det lokale næringslivet på Sunnmøre. Gjennom vår felles IoT-Simulator på Blue Innovation Arena, får våre kunder tilgang på en allmenning hvor innovasjon og disruptiv transformasjon er satt på dagsorden. Her får våre kunder overført kunnskap og erfaringer om innovasjonsprosesser, organisering og kultur.

Besøk nettside

Protomore

Er en industriell innovasjonslab startet på initiativ av iKuben, men eid av det lokale næringslivet. ProtoMore ble åpnet i januar 2016, og er den første laben i sitt slag i Norge. Målet for bedriftene er å korte ned tiden fra ide til marked og ha en lokasjon for å komme sammen etter behov og jobbe med innovasjon på tvers av bransjer. Kunder for nye produkter eller tjenester kan inviteres inn i prosessen på et tidlig stadium. Laben inneholder alt fra papp og limpistol til laserkutter, 3D-printer og VR-briller. I tillegg til fysisk prototyping, har Protomore sterk fokus på forretningsmodeller, digitalisering og industrielt internett (IOT).

Besøk nettside

iKuben

iKuben er en tverr-industriell klynge med internasjonalt orienterte industri- og teknologibedrifter med hovedtyngde i Møre og Romsdal. Bedriftene kommer fra Rindal i nord til Fosnavåg i sør og Hamar i øst. Tyngden av bedrifter så langt ligger i Romsdal, men Gagn IoT har vært så heldig å få delta til tross for at vi er Sunnmøringer. iKuben har industrielt internett som et særskilt satsingsområde og fokuserer på å hjelpe bedriftene til å anvende digital innsikt til å skape nye produkter, tjenester og forretningsmodeller.

Besøk nettside

Norwegian Rooms

Gjennom Gagn Consulting har vi i 10 år hatt et nært forhold til møbelbransjen på Vestlandet. Når vi startet Gagn IoT for å møte digitaliseringsbølgen som kommer, var det derfor ekstra gledelig å starte mange av aktivitetene sammen med klyngen Norwegian Rooms® Cluster, som samler norske, designdrevne ferdigvareleverandører i en nasjonal næringsklynge. Klyngens administrasjon er lokalisert ved Campus Ålesund. Å utvikle norsk, designdreven ferdigvareindustri til globale «first movers» innenfor merkevare og internasjonalisering er klyngens overordnede fokus, med Digitalisering som et av hovedområdene.

Besøk nettside