NÅR TINGENE
SNAKKER SAMMEN

SKAPES NYE FORRETNINGSMULIGHETER!

Nye forretnings- muligheter og Smarte løsninger

I GAGN IoT kan vi gjennom kombinasjonene av inngående forretningsforståelse og partnerskap med Disruptive Technologies, levere et komplett og sikkert IoT økosystem.

Disruptive Technologies

Disruptive Technologies har utviklet en nettskyløsning hvor kunden selv kan betjene løsningen. Man slipper å tenke på driften og får tilgang på alle data og verktøy som trengs for analyse.

Disruptive Technologies

Disruptive Technologies leverer et komplett IoT økosystem basert på følgende produkter: Sensorer på størrelse med et frimerke, som er vann og støtsikre, samt har eksepsjonelt lang batteritid (15år+). Sikker og kryptert datakommunikasjon, som støtter flere millioner sensorer pr. kunde. Skyløsning som benytter Google sine tjenester innen AI og maskinlæring til å samle og bearbeide de store datamengdene. Brukervennlig grensesnitt til å administrere og betjene sensorene. API som det kan programmeres mot, for for eksempel å lage apper eller integrasjoner mot kundens systemer på en kostnadseffektiv måte.

Slik fungerer komponentene

Trådløse Sensorer
Ultra-små sensore som kan installeres over alt
Cloud Connector
Plug-and-play gateway som kobler sensorene til internett
Cloud Løsning
Sikker cloud-løsning for sortering av sensordata og prosessering til nytting data
Utviklerplattform
Platform to integrate sensor data into your app or IT system

Denne totalpakken er helt unik, og ikke minst meget kostnadseffektiv. Prismodellen baserer seg på leasing, slik at sluttkunde leier sensorene på månedsbasis. Prisen er på knappe 2 dollar pr sensor/måned, og vil da inkludere hele tjenestespekteret som er beskrevet over.

Fleksibilitet er også et annet viktig tema. Når vi i Gagn IoT har levert en løsning fra Disruptive Technologies vil kunden selv kunne legge til og administrere nye sensorer enkelt og intuitivt, ved å velge hvilken type sensor som skal legges til og meldes de inn i sensornettverket med en én-touch-prosess.

Størrelse
Hver enkelt brikker er 19 x 19 x 2 millimeter
Batteri
Batterikapasiteten er 15 år ved 100 dataoverføringer pr dag
Rekkevidde
Alt etter plassering og miljø er rekkevidden fra 25 til 1000 meter

Fleksibilitet er et stikkord som også kommer frem i selve sensorene. I tillegg til å ha markedsledende batteritid, særdeles plasseringsvennlig størrelse og meget god rekkevidde, er løsningen designet slik at en sensor ikke er begrenset til å være oppkoblet mot EN connector. Så fort sensoren er meldt inn i kundens system, kan den bevege seg 100% sømløst mellom connectorer og dermed dekke store områder.

Er du interessert i å vite mer, få en demonstrasjon eller endatil besøke oss for å prøve selv, må du svært gjerne ta kontakt med oss. Kontaktinfo finner du her.