Tilbake til oversikt

Gagn på Raumarock 2017

07.08.2017
Av:
Gagn

I forbindelse med Raumrock 2017, ble Gagn invitert på næringsfrokost og til å holde et foredrag om IoT og digitalisering.

Åge Skinnstad (Regiondirektør NHO Innlandet) åpnet showet med det interessante og inspirerende foredraget " Tør vi egentlig å bli bedre - skal du skape suksess (fiender), er det nødvendig med endring." 

Åge Skinstad (NHO Innlandet) Foto: Nordveggen AS

Til stor applaus for sitt innlegg overrakte han pinnen videre til Robert Hansen (Seniorrådgiver Gagn Consulting) , som presenterte hva tingenes Internett (IoT) og digitalisering betyr for næringslivet, samt Gagn sin satsing som rådgiver og leverandør innenfor denne banebrytende teknologien. 

Robert Hansen (Gagn)

Som en spesiell overraskelse for de fremmøtte, var det det hyggelig å invitere Gagn samarbeidspartner Telenor og deres ambassadør, Espen Bredgaten, fram på scenen. Med sin humoristiske og kunnskapsrike stil, presenterte han til stor begeistring fra publikum, Telenor sin satsing og suksess innenfor digitalisering, konnektivitet og tingenes Internett.

‍ ‍ ‍Fra venstre: Robert Hansen (Gagn) , Egil Bredgaten (Telenor) og Solveig Brøste Sletta (Nordveggen)

Foredraget gikk så videre med det interessante innlegget " Hva skjedde ? " av Njål Sævik (adm. dir. Havila Shipping ASA). Der fikk vi et innblikk i Havila sin reise gjennom suksess og utfordringer i oljebransjen.

Helt til slutt avsluttet Mette Foss Dalseng fra Totalgruppen med innlegget " Nytten av å samarbeide ". Her fortalte hun bl.a. om nytten industrimiljøet på Toten har hatt av å samarbeide.

Vi takker alle i Raumarock, Nordveggen (ved Solveig Brøste Sletta og Ane Marte Almås Hammerø), Rauma Næringslag og Kraftfondet i Rauma Kommune for en fantastisk festival og en hyggelig sammenkomst på næringsfrokosten.

Ta kontakt for mer informasjon

Ta kontakt med oss for mer informasjon om denne artikkelen.
Tilbake til oversikt