Tilbake til oversikt

Julehilsen fra oss i GAGN

19.12.2017
Av:
GAGN

Vi har i 2017 fått to nye rådgivere i Gagn Consulting. Vi har alltid ledig kapasitet for nye spennende oppdrag så ta gjerne kontakt om de kan bistå i ditt utviklingsarbeid.

Gry Helene Stavseng
Seniorrådgiver Gagn Consulting AS

Gry Helene Stavseng kom inn i Gagn Consulting våren 2017. Gry har mer enn 15 års erfaring fra lokale, regionale, nasjonale og internasjonale utviklingsprosjekt. Hun har hatt flere management for hire-oppdrag, i tillegg til å være daglig leder i flere selskap.

Gry har lang erfaring fra arbeid med prosjektledelse og prosessledelse knyttet til klyngesamarbeid, innovasjonssatsninger, forskningsprosjekt, næringsutvikling og regionalutvikling. Hun har også mange års erfaring fra samarbeid mellom næringsliv og akademia. Gry kan i tillegg bistå med gjennomføring av strategiarbeid.

gry@gagn.no // tlf 917 78 545

Min LinkedIn profil

Ole André Grebstad
Seniorrådgiver Gagn Consulting AS

Ole André Grebstad kom inn i Gagn Consulting i desember. Ole André kom fra Vard Electro der han i hovedsak har arbeidet med salgsutvikling i internasjonal maritim næring.

Ole Andre har ellers kompetanse på prosess-definering og -forbedring i både små og store miljø. Ole André har også arbeidet mye med produktmarkedsføring, sosiale media strategi, entreprenørskap og ulike former for prosjektbasert endringsledelse.

ole@gagn.no // tlf 976 03 595

Min LinkedIn profil

Monica Strand Fitje
Rådgiver Gagn Accounting AS

Gagn Accounting AS er i vekst og har i år ansatt Monica Strand Fitje som et ekstra tilskudd til staben. De fortsetter sin posisjonering som et av Sunnmøres mest moderne regnskapsbyrå, der skybasert regnskap og kvalitet i rådgiving står i fokus.

Monica Strand Fitje kom inn i Gagn Accounting i oktober, etter endt Bachelor i Økonomi og Administrasjon ved NTNU Ålesund. 

Monica jobber nå som rådgiver innen regnskap.

monica@gagn.no // tlf 970 45 617

Min LinkedIn profil

Robert Hansen
Chief Internet of Things Officer
Gagn IoT AS

IoT skaper nye forretningsmuligheter

IoT står for Internet of Things, også kjent som tingenes internett.

Begrepet brukes om fysiske objekter som kommuniserer med omverdenen. IoT vokser voldsomt, og forventningene er store. Det spås at det vil være 26 milliarder tilkoblede enheter i 2020. Alt fra maskiner, trafostasjoner, møbler, parkeringsplasser, veger, hus og bygninger kan kobles sammen.

 Hvordan kan vi hjelpe deg med IoT? 

Sitter bedriften din på en lys idé om å gjøre et produkt, en tjeneste eller en prosess smartere og mer effektiv gjennom sensorer, elektronikk og Internett? Eller er dere kanskje desorientert i alle mulige teknologier, tilbydere, tjenester og ikke helt klarer å komme i gang?

Gagn IoT leverer rådgivning og prosjektledelse som dekker alt fra konseptutvikling til implementasjon. Gjennom vårt partnerskap med bl.a. Telenor, Telia, Disruptive Technologies og El-Watch, kan vi være en IoT-fasilitator for din bedrift.

Vi kan hjelpe dere å starte en prosess der man arbeider med et kontinuerlig utviklingsarbeid som består av mange små skritt av gangen. Når dere så har kommet i gang, kan dere gjøre en rask prototyping og få testet det ut i praksis.

Ta gjerne kontakt med Robert Hansen på robert@gagn.no eller 966 44444 for mer informasjon.

Gagn IoT Simulator på Blue Innovation Arena (NMKII)

Samarbeid med Blue Innovation Arena

IoT Simulator er et samarbeid mellom ÅKP og Gagn IoT og er lokalisert på Blue Innovation Arena (NMKII) Her skal vi vise fram IoT-relaterte tjenester og produkter fra våre kunder og partnere.

Målet vårt er å stimulere næringslivet til innovasjon gjennom å teste idéer og løsninger slik at teknologi blir forståelig og anvendelig. Internet of things handler nemlig vel så mye som menneskelige relasjoner som det gjør om teknologi.

Ikke glem å følge oss på FACEBOOK

Ta kontakt for mer informasjon

Ta kontakt med oss for mer informasjon om denne artikkelen.
Tilbake til oversikt