Tilbake til oversikt

Siste nytt fra Gagn Accounting

20.09.2018
Av:
Sindre Lauvås

Da er sommeren over og man kan begynne å se fremover mot høsten, for Gagn Accounting sin del så er det en del endringer siden sist.

Mari Dorte Michaelsen hos oss har dessverre sagt opp sin stilling og vil gå over til en ny og spennende rolle som Finansrådgiver for Innovasjon Norge. Vi ønsker henne lykke til i sin nye jobb!

Ny daglig leder er undertegnede som fortsetter permanent etter å ha vikariert siden januar 2018. Det siste året har vi fått to nye ansatte hos oss, Monica Strand Fitje og Magnus Bendal Revheim. Om dere ønsker å lese mer om de eller andre i Gagn så anbefaler jeg dere å ta en titt inne på www.gagn.no/om-oss

Ellers så er det spennende tider i Gagn Accounting. På systemfronten så tilbyr vi nå både Xledger og Power Office Go som fullverdige skybaserte løsninger. I tillegg så har vi planer om å tilknytte oss enda et regnskapssystem for å kunne tilby våre kunder det systemet som vi ser passer best til hver enkelt. Vi ønsker også å se på mulighetene for å ha et nytt frokostmøte utover høsten, gi oss gjerne innspill dersom dere har et bestemt tema som dere gjerne vil høre mer om.

For Gagn Consulting så fortsetter våre seniorkonsulenter å bistå flere av Nordvestlandets største selskaper medsin rådgivning og kompetanse. Innen IT så satses det også på sensorikk og datasikkerhet og i den forbindelse har vi startet opp et nytt selskap som heter Gagn IoT. Dere kan lese mer om dette inne på hjemmesiden vår.

Høsten brukes tradisjonelt til å gjennomføre kundemøter,kursing og møte potensielt nye kunder. Dersom dere har gode erfaringer med oss så setter vi stor pris på at dere sprer ordet om dere har venner, bekjente eller forretningsforbindelser som er på jakt etter regnskapsførere. Har dere saker dere ønsker å ta opp med oss, eller generelt bare ønsker å ta en kaffeprat, så er dere hjertelig velkommen innom våre lokaler på Daaeskogen.

Vi håper dere får en fin høst fremover!                      

Ta kontakt for mer informasjon

Sindre Lauvås
Daglig Leder
+47 419 04 313
sindre@gagn.no
Tilbake til oversikt