HjemTjenesterKonsulenteneBloggKontaktBli en av oss

Totalleverandør av regnskaps- og økonomitjenester.

Gjennom vårt datterselskap Rekna AS kan vi ivareta din bedrifts behov for regnskap, lønn og rapportering. Rekna benytter skybaserte regnskapssystemer som gir deg full oversikt over økonomien i ditt selskap.

Digitaliseringen er i ferd med å endre hvordan vi bearbeider og konsumerer informasjon - også innen regnskap. Med skybaserte regnskapsløsninger kan du få tilgang til oppdatert regnskapsinformasjon for din bedrift, der du er og når du ønsker det. Det betyr ikke bare at du får bedre oversikt, men at du har tilgang til oppdatert informasjon når viktige beslutninger skal tas. Automatisering og digitalisering av manuelle regnskapsoppgaver frigjør dessuten tid som du heller kan bruke på verdiskaping i din virksomhet.

Rekna leverer effektive og moderne regnskapsløsninger tilpasset behovet i din bedrift. Rekna tilbyr alle regnskapstjenester innen bokføring, rapportering, prosjektregnskap, likviditetsstyring, lønn m.m. Med kompetanse som strekker seg utover tradisjonell økonomistyring og regnskap og fokus på helheten i verdikjeden, er Rekna en verdifull samarbeidspartner for deg og din bedrift.

Les mer om Rekna på www.rekna.no

Noen av kundene vi har jobbet med innen Regnskapstjenester

No items found.

Mer om Regnskapstjenester

Ingen artikler om denne tjenesten er skrevet ennå!

Les mer om andre tjenesteområder

Har du spørsmål om hva vi kan gjøre for deg innen Regnskapstjenester? Ta kontakt for en uforpliktende prat.

Harald Lamborg
Daglig Leder, Seniorrådgiver
+47 909 58 423harald@gagn.no