HjemTjenesterKonsulenteneBloggKontaktBli en av ossPå-tversERP-forum Nordvest

Vil du bli en av oss?

Gagn er en kompetansebedrift og vår viktigste ressurs er menneskene som vi har med oss på laget. Vi har vekstambisjoner og har alltid plass til nye kollegaer som gjerne har erfaring som rådgivere eller prosjektledere, eller kanskje du er en leder som ønsker å arbeide mer selvstendig og i en friere rolle enn du har i dag. Uavhengig av bakgrunn er det viktigste for oss at du deler våre verdier.

I Gagn møter du en uformell og flat organisasjon der alle bidrar til fellesskapet og har påvirkning i utviklingen av selskapet. Vi har ofte sosiale sammenkomster med og uten partnere slik at vi kan bli bedre kjent med hverandre og bli en godt sammensveiset gjeng.

Vi brenner for vår region og vårt næringsliv her i Nordvest, vi har derfor tatt en aktiv posisjon i ulike klynger og samarbeidsarenaer som vi har her, bl.a. GCE Blue Maritime Cluster, NCE Blue Legacy, NCE iKuben, ÅKP, Blue Innovation Arena, DigiCat-Norsk Katapultsenter og ulike Næringsforeninger.

Våre verdier:

Leveranseevne: Vi leverer samlet det kunden trenger gjennom vår kunnskap, erfaring, strukturkapital, nettverk og personlige egenskaper

Tillitt: Kundene og samarbeidspartnerne våre skal alltid kunne stole på oss og vi er ærlige i vår kommunikasjon og leveranse.

Raushet: Vi unner hverandre, kundene og våre samarbeidspartnere godhet og suksess.

Respekt: Vi er profesjonelle, ydmyke og aktivt lyttende.

Nysgjerrig: Vi er genuint nysgjerrige på nye trender og hvordan dette kan gagne våre kunder.

Er du en proaktiv person med engasjement, energi og motivasjon til å lykkes så ta kontakt så tar vi oss en prat.

Våre tjenesteområder

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.

Harald Lamborg
Daglig Leder, Seniorrådgiver
+47 909 58 423harald@gagn.no
Stefan N. Halck
Salgs- og Markedssjef
+47 900 58 033stefan@gagn.no