HjemTjenesterKonsulenteneBloggKontaktBli en av oss

Gagn hjelper bedrifter med å navigere i “digitaliseringsjungelen”. Fra strategiprosesser til teknologivalg, fra kartlegging til implementasjon.

Mye av vår styrke ligger i praktisk forståelse av produkter, prosesser, marked og mennesker. Vi er like mye operative som strategiske.

Gagn kan være din fortrolige rådgiver, mentor og sparringspartner knyttet til din utvikling som leder, strategiske utfordringer, endringsprosesser eller virksomhetens kultur.

Prosjektledelse er et eget fagområde og kan ikke forveksles med tradisjonell ledelse, selv om det har mange fellestrekk. Gagn har dyktige konsulenter med bred erfaring fra prosjektledelse og prosjektkoordinering.

Vi har hjulpet en rekke bedrifter med å få kontroll på kvalitetsarbeid og bistått i oppbygging av kvalitetssystem.

Med flere år som rådgivere i organisasjoner med produksjon og tjenester opplever vi at flere ser behov for å effektivisere sin verdikjede.

Anskaffelse og implementering av et ERP-system er en tidkrevende, komplisert og viktig prosess som involverer hele organisasjonen. Vi hjelper deg.

I Gagn har vi tung Engineering-kompetanse og lang erfaring med implementering av Product Lifecycle Management (PLM) systemer og Product Data Management (PDM) systemer.

IoT handler om å digitalisere produkter, infrastruktur og maskiner. Dette muliggjør bruk av sensordata til å ta bedre beslutninger, spare kostnader, redusere risiko og utvikle nye forretningsmuligheter.

GDPR er noe som treffer alle bedrifter og omfanget kan variere fra enkle grep til store prosjekter for å komme i samsvar. I samarbeid med Advokatfirmaet Judicia DA leverer vi juridisk og teknisk kompetanse for å få dette på plass.

Gjennom vårt datterselskap Rekna AS kan vi ivareta din bedrifts behov for regnskap, lønn og rapportering. Rekna benytter skybaserte regnskapssystemer som gir deg full oversikt over økonomien i ditt selskap.

Har du spørsmål om hva vi kan gjøre for deg? Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.

Harald Lamborg
Daglig Leder, Seniorrådgiver
+47 909 58 423harald@gagn.no
Are Prytz Berset
Seniorrådgiver
+47 928 45 304are@gagn.no
Håvard Fanum
Seniorrådgiver
+47 901 83 423havard@gagn.no