HjemTjenesterKonsulenteneBloggKontaktBli en av ossPå-tversERP-forum Nordvest

Digitalisering er en krevende prosess og reiser mange spørsmål. Det er avgjørende å ta de riktige beslutningene fra første dag.

Gode prosjektledere skal både styre og lede. Gagns konsulenter har bred erfaring fra prosjektledelse og prosjektkoordinering

Mange bedrifter ser fordelene ved å ha ekstern bistand når de skal gjøre nødvendige tilpasninger i en verden i endring.

Ledere i små og mellomstore bedrifter sier ofte at de mangler en kompetent samtalepartner i hverdagen. Skal vi ta en prat?

ISO-sertifisering er å ta kvalitetskravene på alvor. Det virker positivt på medarbeiderne, kundene og lønnsomheten.

Miljøledelse og samfunnsansvar er på agendaen til mange bedrifter i dag. Stadig flere kunder etterspør produkter og tjenester fra miljøbevisste leverandører. Bærekraft og vekst trenger ikke å være en motsetning. Men det krever en omstilling og nye måter å lede og tenke på.

Anskaffelse og implementering av et ERP-system er tidkrevende og komplisert, og involverer hele organisasjonen. Vi hjelper deg.

Få produksjonsbedrifter kommer til å klare seg uten. De som har det, kaller det et konkurransefortrinn.

ESM er en viktig filosofi som hjelper bedrifter med å forbedre driften og levere bedre tjenester til sine kunder og ansatte. Vi hjelper deg å lage din ESM strategi og med implementering av prosesser, verktøy og organisering.

Gjennom vårt datterselskap, Invig AS, har vi spesialisert oss på utvikling av Industrial Internet of Things (IoT)-applikasjoner. Navnet, Invig, er en forkortelse for "Invigorate" og reflekterer vårt ønske om å bringe energi og innovasjon til industrisektoren gjennom bruk av fremtidsrettet IoT-teknologi.

Gjennom Gagn leverer vi lederutviklingsprogrammet "På Tvers"

Organisasjonsutvikling og endringsledelse er kritiske komponenter i enhver bedrift som ønsker å forbli relevant og konkurransedyktig i et stadig skiftende marked. Disse prosessene er ikke bare viktige, men også essensielle for å sikre en bedrifts langsiktige suksess og vekst.

Har du spørsmål om hva vi kan gjøre for deg? Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.

Harald Lamborg
Daglig Leder, Seniorrådgiver
+47 909 58 423harald@gagn.no
Stefan N. Halck
Salgs- og Markedssjef
+47 900 58 033stefan@gagn.no