HjemTjenesterKonsulenteneBloggKontaktBli en av ossPå-tvers

Digitalisering er en krevende prosess og reiser mange spørsmål. Det er avgjørende å ta de riktige beslutningene fra første dag.

Mange bedrifter ser fordelene ved å ha ekstern bistand når de skal gjøre nødvendige tilpasninger i en verden i endring.

Ledere i små og mellomstore bedrifter sier ofte at de mangler en kompetent samtalepartner i hverdagen. Skal vi ta en prat?

Gode prosjektledere skal både styre og lede. Gagns konsulenter har bred erfaring fra prosjektledelse og prosjektkoordinering

ISO-sertifisering er å ta kvalitetskravene på alvor. Det virker positivt på medarbeiderne, kundene og lønnsomheten.

Anskaffelse og implementering av et ERP-system er tidkrevende og komplisert, og involverer hele organisasjonen. Vi hjelper deg.

Få produksjonsbedrifter kommer til å klare seg uten. De som har det, kaller det et konkurransefortrinn.

Internet of Things handler om å digitalisere produkter, infrastruktur og maskiner. Ut kommer mengder av nyttige sensordata. Gjennom vårt datterselskap Gagn IoT AS kan vi både gi støtte til prosessendring, og raskt levere applikasjoner som høster verdi fra gullgruven med data som norsk industri sitter på.

Gagn lanserer personlig utvikling på tvers, et program for mellomledere. Et program på tvers av bransje, erfaring, kunnskap og nettverk. Samlinger over et helt år med faglig oppdatering og personlig utvikling.

Brudd på reglene kan bøtelegges med opptil 20% av årlig omsetning. Se hvordan du unngår å trå feil.

Miljøledelse og samfunnsansvar er på agendaen til mange bedrifter i dag. Stadig flere kunder etterspør produkter og tjenester fra miljøbevisste leverandører. Bærekraft og vekst trenger ikke å være en motsetning. Men det krever en omstilling og nye måter å lede og tenke på.

Som kunde hos Flytsona AS har du full oversikt til enhver tid, og en leverandør som er opptatt av helheten i verdikjeden din.

Har du spørsmål om hva vi kan gjøre for deg? Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.

Harald Lamborg
Daglig Leder, Seniorrådgiver
+47 909 58 423harald@gagn.no
Are Prytz Berset
Seniorrådgiver
+47 928 45 304are@gagn.no
Håvard Fanum
Seniorrådgiver
+47 901 83 423havard@gagn.no