HjemTjenesterKonsulenteneBloggKontaktBli en av ossPå-tversERP-forum Nordvest

Digitalisering er en krevende prosess og reiser mange spørsmål. Det er avgjørende å ta de riktige beslutningene fra første dag.

Gode prosjektledere skal både styre og lede. Gagns konsulenter har bred erfaring fra prosjektledelse og prosjektkoordinering

Mange bedrifter ser fordelene ved å ha ekstern bistand når de skal gjøre nødvendige tilpasninger i en verden i endring.

Ledere i små og mellomstore bedrifter sier ofte at de mangler en kompetent samtalepartner i hverdagen. Skal vi ta en prat?

ISO-sertifisering er å ta kvalitetskravene på alvor. Det virker positivt på medarbeiderne, kundene og lønnsomheten.

Miljøledelse og samfunnsansvar er på agendaen til mange bedrifter i dag. Stadig flere kunder etterspør produkter og tjenester fra miljøbevisste leverandører. Bærekraft og vekst trenger ikke å være en motsetning. Men det krever en omstilling og nye måter å lede og tenke på.

Anskaffelse og implementering av et ERP-system er tidkrevende og komplisert, og involverer hele organisasjonen. Vi hjelper deg.

Få produksjonsbedrifter kommer til å klare seg uten. De som har det, kaller det et konkurransefortrinn.

ESM er en viktig filosofi som hjelper bedrifter med å forbedre driften og levere bedre tjenester til sine kunder og ansatte. Vi hjelper deg å lage din ESM strategi og med implementering av prosesser, verktøy og organisering.

Gjennom vårt datterselskap, Invig AS, har vi spesialisert oss på utvikling av Industrial Internet of Things (IoT)-applikasjoner. Navnet, Invig, er en forkortelse for "Invigorate" og reflekterer vårt ønske om å bringe energi og innovasjon til industrisektoren gjennom bruk av fremtidsrettet IoT-teknologi.

Brudd på reglene kan bøtelegges med opptil 20% av årlig omsetning. Se hvordan du unngår å trå feil.

Organisasjonsutvikling og endringsledelse er kritiske komponenter i enhver bedrift som ønsker å forbli relevant og konkurransedyktig i et stadig skiftende marked. Disse prosessene er ikke bare viktige, men også essensielle for å sikre en bedrifts langsiktige suksess og vekst.

Gjennom Gagn leverer vi lederutviklingsprogrammet "På Tvers"

Har du spørsmål om hva vi kan gjøre for deg? Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.

Harald Lamborg
Daglig Leder, Seniorrådgiver
+47 909 58 423harald@gagn.no
Are Prytz Berset
Seniorrådgiver
+47 928 45 304are@gagn.no
Håvard Fanum
Seniorrådgiver
+47 901 83 423havard@gagn.no