Vi er tilstede der du trenger oss.

Kontakt oss om våre tjenester eller oppdragsmuligheter gjennom GAGN!

Selv om vi har kontorer i Ålesund, ligger hovedtyngden av kundemassen vår i distriktet rundt, både på Sunnmøre og i Romsdalen.

Vi legger stor vekt på å være til stede hos våre kunder, noe som er essensielt for vår praktiske tilnærming til rådgivning. Våre konsulenter i Gagn Consulting er derfor svært ofte ute og får "hendene skitne", slik at de er i stand til å forstå utfordringene, samarbeide med kundene og implementere løsningene på en best mulig måte. Slik mener vi at våre oppdragsgivere får best mulig verdi av samarbeidet med oss.

I Gagn Accounting AS gir vi deg effektive og moderne regnskapsløsninger tilpasset behovet i din bedrift. Vi leverer alle regnskapstjenester innen bokføring, rapportering, prosjektregnskap, likviditetsstyring, lønn m.m. Vi ønsker å være en nyttig samarbeidspartner for våre kunder, der vi er opptatt av å se helheten i deres virksomhet og leverer rådgiving innen flere fagfelt enn bare økonomi.

Våre kontaktpersoner

Consulting

Are Prytz Berset
Daglig leder
+47 928 45 304
are@gagn.no

Internet of Things (IoT)

Daniel Westervik
Konsulent
47 98 40 59 22
daniel@gagn.no
Robert Hansen
CIOTO Gagn IoT
+47 966 44 444
robert@gagn.no
Harald Lamborg
Seniorrådgiver Consulting
+47 909 58 423
harald@gagn.no

Accounting

Sindre Lauvås
Daglig Leder
+47 419 04 313
sindre@gagn.no

Vil du bli en av oss?

GAGN er en privateid bedrift som har klare vekstambisjoner. Vi er interessert i personer som har erfaring som bedriftsrådgivere, prosjektledere og/eller ledere som nå ønsker å arbeide i en mer selvstendig rolle.

Kontakt oss gjerne for mer informasjon.

Seniorrådgivere

Vi søker etter proaktive personer på seniornivå med engasjement, energi og motivasjon til å lykkes. Du har et godt etablert nettverk innen næringslivet primært på Nordvestlandet. 

Økonomi og regnskap

GAGN Accounting AS ønsker å komme i kontakt med dyktige personer som ønsker å arbeide med økonomi og regnskap for små og mellomstore selskaper i vår region. Du har høyere utdanning innen økonomi og regnskap, og ønsker faglig og personlig utvikling.

Åpen søknad

Om vi ikke har noen stilling ute akkurat nå, er vi fremdeles interesser i å høre fra dyktige konsulenter.

Takk! Vi har mottatt din henvendelse.
Oops! Noe gikk