HjemTjenesterKonsulenteneBloggKontaktBli en av oss

Gagn tilrettelegger den digitale reisen for din bedrift.

Gagn hjelper bedrifter med å navigere i “digitaliseringsjungelen”. Fra strategiprosesser til teknologivalg, fra kartlegging til implementasjon.

Våre rådgivere besitter mye erfaring og digital kompetanse, som sammen med god forretningsforståelse bidrar til en vellykket digitaliseringsreise for bedriften din. Digitalisering er ikke kun teknologi. Vår erfaring er at sterkt teknologifokus sjeldent gir ønsket avkastning, men heller må komme som et resultat av andre drivere i prosessen.

  • Hvordan kan digitalisering bidra til å støtte opp om virksomhetens strategi og målsetninger?
  • Hvordan kan digitalisering bidra til å støtte opp om virksomhetens strategi og målsetninger?
  • Hvordan kan digitalisering føre til økt verdiskapning gjennom effektivisering, forbedret samhandling, optimalisert verdikjede og en bedre kundereise?
  • I hvilken grad er ledelsen både informert og involvert? Har ledelsen nok digital forståelse og innsikt til å gjøre de riktige vurderingene, eller må denne styrkes?
  • Skjønner vi endringsbehovet i organisasjonen, og hvordan arbeider vi med dette? Hvordan får vi med oss alle ansatte på reisen?
  • Har vi nok kunnskap og oversikt over den nåværende IT-plattformen? Er den preget av teknisk gjeld som krever tiltak før vi kan sette i gang implementasjon av nye initiativer?
  • Hvordan måler vi den faktiske effekten av digitaliseringen?

Dette er eksempler på noen av spørsmålene vi sammen med kundene våre fokuserer på. Samtidig skal Gagn også være en teknologipilot. Vi besitter kompetanse om digitale trender, tilgjengelig teknologi og tjenester – og vi har svært god erfaring med å gjøre små, begrensede prøveprosjekter som bidrar til å øke kunnskap i organisasjonen samtidig som man prøver ut nye konsepter.

Gagn er 100% leverandøruavhengige, og har ingen egeninteresse av å selge produkter eller digitale tjenester. Vi er derfor en uhildet partner for våre kunder, som alltid sitter på deres side av bordet for å sørge for at leverandører og tjenesteytere leverer de riktige produktene til kundene våre.

Våre seniorrådgivere jobber alltid tett sammen med bedriftens ledelse for å sikre vellykkede leveranser, og spiller på erfaring fra nærmere 300 bedrifter gjennom 15 års virke på Nordvestlandet. Typiske oppdrag for oss er ofte i skjæringspunktet mellom forretning og teknologi, der vi hjelper våre kunder med å etablere vellykkede digitale strategier, levere større IT-prosjekter eller bistå i anskaffelsesprosesser. Våre rådgivere har ikke bare teknologisk bakgrunn, men også tung erfaring innen verdikjede, organisasjonsutvikling, produksjon, logistikk, strategi, ledelse og økonomi.

Noen av kundene vi har jobbet med innen digitalisering

Havyard
Årim
Brønnøy
Optimar
Mørenot
Cflow
artec
Cold Water Prawns
Ekornes
Foraform
Glør
Hfasader
Kraftmontasje AS
Spilka

Mer om digitalisering

Samarbeidspartnere

Vi har et stort nettverk, samarbeider med en mange private og offentlige aktører og er medlem / partner i rekke klynger og kompetansemiljøer

Les mer om andre tjenesteområder

Har du spørsmål om hva vi kan gjøre for deg innen digitalisering? Ta kontakt for en uforpliktende prat.

Harald Lamborg
Daglig Leder, Seniorrådgiver
+47 909 58 423harald@gagn.no