HjemTjenesterKonsulenteneBloggKontaktBli en av oss

Gode prosjektledere skal både styre og lede.

Prosjektledelse er et eget fagområde og kan ikke forveksles med tradisjonell ledelse, selv om det har mange fellestrekk. Gagn har dyktige konsulenter med bred erfaring fra prosjektledelse og prosjektkoordinering.

  • Ønsker du en kompetent og tilgjengelig prosjektleder, som kan sikre fremdrift og ivareta kvaliteten i en viktig strategisk satsing i din bedrift?
  • Står bedriften din ovenfor et komplekst innføringsprosjekt innen f.eks. IT?
  • Trenger du en relasjonsbygger som arbeider med forankring overfor ledergruppe, styre og ansatte?
  • Har du et tverrfaglig prosjekt med deltagere fra privat, akademisk og offentlig sektor og mangler riktig eller nok kompetanse til å lede denne?

Gagn hjelper deg med å initiere, gjennomføre og avslutte prosjekter på en strukturert måte og med metodikk basert på anerkjente prosjektstandarder.

Våre prosjektledere har omfattende praktisk erfaring fra prosjekter med ulik kompleksitet. Dette gjelder både store og omfattende implementasjonsprosjekt, til små og agile proof of concept. Vi kan gjennomføre prosjekter innen kjente rammeverk som PMP, PRINCE2 eller SCRUM, men har nok ballast og erfaring til å tilpasse metode etter situasjon og modenhet i organisasjonen. Målet er å levere effektivt på kvalitet og kostnad – ikke skape unødvendig merarbeid.

Engasjerer du en prosjektleder fra Gagn får du en moden ressursperson som lett kan sette seg inn i, og forstå, prosjektet som en del av en helhet. Hensiktsmessige prosesser og effektiv samhandling blir utført/implementert for å sikre gode leveranser i nettopp ditt prosjekt

 

Noen av kundene vi har jobbet med innen prosjektledelse

artec
NCE i kuben
Cold Water Prawns
Ekornes
akp
Årim
Brønnøy
Wonderland
Kongsberg Maritime
Rolls-Royce
Nais
Brunstad
Cflow
Element partner
Glør
Havyard
Inmarsat Solutions AS
Mørenot
Partner Plast

Mer om prosjektledelse

Ingen artikler om denne tjenesten er skrevet ennå!

Les mer om andre tjenesteområder

Har du spørsmål om hva vi kan gjøre for deg innen prosjektledelse? Ta kontakt for en uforpliktende prat.

Harald Lamborg
Daglig Leder, Seniorrådgiver
+47 909 58 423harald@gagn.no