Tilbake til oversikt

Gagn Consulting – Din partner i optimalisering av verdikjede

25. Februar 2019
Av:
Håvard Fanum

Med flere år som rådgivere i organisasjoner med produksjon og tjenester opplever vi at flere ser behov for å effektivisere sin verdikjede. Den enkelte bedrift sin verdikjede har stor variasjon i både antall og type prosesser, men problemstillingene har store likheter, på tvers av bransjer.

Vi begynner ofte med en prosesskartlegging for å finne de største forbedringsområdene og basert på denne forankres det en definert gjennomføringsplan. Selve kartleggingen er for mange bedrifter meget nyttig da det blir lettere å se sammenhenger mellom funksjoner og prosesser.

Vår erfaring fra ulike bransjer gir oss kompetanse og forståelse på optimalisering av verdikjeden.

Vi har erfaringer med store prosjekt innen fabrikklayout, automatisering, robotisering, fabrikketablering og flytting av eksisterende produksjonsanlegg. Vår rolle i slike prosjekt er å være prosjektleder der en leder og koordinerer prosjektet sammen med leverandørene og fabrikkens egne ansatte til løsningene er implementert og satt i drift.

Med vår kompetanse og erfaring fra en rekke utvidelser og forbedringer av produksjons og fabrikkanlegg kan du stole på at vi kommer i havn på med en god plan og en aktør som står i det med deg gjennom prosessen.

Ta kontakt i dag om dere ønsker å optimalisere verdikjeden eller å lære mer.


Se kunder vi har jobbet med tidligere:

Partner plast     Wonderland       Årim

Ta kontakt for mer informasjon

Håvard Fanum
Seniorrådgiver
+47 901 83 423
havard@gagn.no
Tilbake til oversikt