GAGN Bloggen
Aktuell informasjon, nyheter og tips fra oss i GAGN
Regnskapsførerens rolle i ferd med å endres
11.12.2018
Av:
Magnus Bendal Revheim

Regnskapsførerens rolle var før i tiden å hjelpe kunder med bokføring, gjerne i store bulker når måneden eller perioden var over. Og så passe på at skatt og avgifter ble riktig og at alt av offentlig rapportering ble gjort til rett tid.

Les mer
Reiseregning – hva er kravene?
23.10.2018
Av:
Monica Strand Fitje

Det er strenge krav til innholdet i en reiseregning, og disse kan for mange virke omfattende. Hva er de faktiske kravene?

Les mer
Ny dekning for Tingenes Internett
01.10.2018
Av:
Robert Hansen

Nå har Telenor åpnet 4G-nettet for tingenes internett. IoT på 4G gjør det mulig for «ting» å kommunisere via Telenors eksisterende 4G-nett.

Les mer
Siste nytt fra Gagn Accounting
20.09.2018
Av:
Sindre Lauvås

Da er sommeren over og man kan begynne å se fremover mot høsten, for Gagn Accounting sin del så er det en del endringer siden sist.

Les mer
Øk fokuset på cybersikkerhet!
13.02.2018
Av:
Gry Helene Stavseng

Korleis bidreg du for å redusere skade, knytt til cybertruslane vi møter?

Les mer
Cyber- og informasjonssikkerhet i Møre og Romsdal
02.02.2018
Av:
Gry Helene Stavseng

Bekymringen for trusselen fra cyberkriminalitet øker stadig, og vi ser at et stort antall virksomheter har vært utsatt for cyberhendelser i løpet av det siste året.

Les mer
Hvordan påvirker «IoT» bedriftens ERP-løsning?
30.01.2017
Av:
Robert Hansen

Med nye trender som IoT, robotteknologi og økt automatisering i industrisektoren, utvikles programvaren kontinuerlig for å holde tempoet.

Les mer
Industriell-IoT og Forbruker-IoT - Mulighetene er mange!
22.01.2017
Av:
Robert Hansen

I Gagn IoT er vi like opptatt av industriell-IoT som forbruker-IoT. Noen av de største aktørene i verden har allerede "gått smart" og kjemper for å lansere det mest innovative produktet eller systemet. Så hvorfor blir penger som de bruker på sensorer og tilkoblet teknologi sett som en investering?

Les mer
Julehilsen fra oss i GAGN
19.12.2017
Av:
GAGN

Vi har i 2017 fått to nye rådgivere i Gagn Consulting. Vi har alltid ledig kapasitet for nye spennende oppdrag så ta gjerne kontakt om de kan bistå i ditt utviklingsarbeid.

Les mer
IT-outsourcing til lavkostland
23.10.2017
Av:
Eirik S. Nilssen

Outsourcing til lavkostland er et svært relevant tema innen IT, både for tradisjonelle drifts- og supporttjenester, men i større og større grad også innen utvikling og kodeproduksjon. Gjennom 12 år med prosjektledelse innen IT har Gagn Consulting mye erfaring innen dette temaet, og det er betimelig å komme med noen tips og innspill til våre kunder og interessenter, som kanskje vurderer dette i en eller flere sammenhenger.

Les mer
Hvorfor bør din bedrift ha en økonomisk helsesjekk?
19.10.2017
Av:
Sindre Lauvås

I både gode og dårlige tider kan det være hensiktsmessig for en virksomhet å ta en skikkelig gjennomgang av sin økonomiske status. Dette er noe vi anbefaler ethvert styre eller daglig leder om å ha en gang i året slik at man kan ligge i forkant av de endringer som kan være nødvendig for å gi bedriften bedre soliditet.

Les mer
iKuben tildelt NCE-status
17.10.2017
Av:
Gry Helene Stavseng

iKuben fekk måndag 16. oktober status som Norwegian Centre for Expertise (NCE). Som ei av medlemsbedriftene stiller vi i Gagn oss med glede i den lange køa av gratulantar.

Les mer
Norsk IoT innovasjon
29.09.2017
Av:
Robert Hansen

Se hva norske bedrifter har utviklet gjennom anvendelse av IoT-teknologi.

Les mer
Hvilken IoT tilkoblingsteknologi skal vi bruke?
09.08.2017
Av:
Robert Hansen

Tingenes internett (IoT) er utvilsomt fremtiden for norske bedrifter, men hvilket tilkoblingsteknologi skal man velge for sine produkter?

Les mer
Gagn på Raumarock 2017
07.08.2017
Av:
Gagn

I forbindelse med Raumrock 2017, ble Gagn invitert på næringsfrokost og til å holde et foredrag om IoT og digitalisering.

Les mer
IoT-søppelbeholdere er smart(by) i praksis!
01.08.2017
Av:
Robert Hansen

IoT-baserte Sensorer sørger for korrekt tømming og fulle lass.

Les mer
Forbedre kundereisen med IoT
23.06.2017
Av:
Robert Hansen

Når The Economist sier: «verdens mest verdifulle ressurs er ikke lenger olje, det er data», er det alvor for oljelandet Norge.

Les mer
Her kan du se IoT i praksis!
12.06.2017
Av:
Robert Hansen

Vi har samlet noen prosjekter som nettopp har anvendt seg av IoT teknologi, slik at du får en enklere forståelse på hva IoT innebærer og hvordan det fungerer i praksis.

Les mer
Gagn med omtale på Nett.no
10.06.2017
Av:
Robert Hansen

Her kan du lese hva Nett.no skrev om Gagn sin IoT satsing.

Les mer