GAGN Bloggen
Aktuell informasjon, nyheter og tips fra oss i GAGN
Reiseregning – hva er kravene?
23.10.2018
Av:
Monica Strand Fitje

Det er strenge krav til innholdet i en reiseregning, og disse kan for mange virke omfattende. Hva er de faktiske kravene?

Les mer
Ny dekning for Tingenes Internett
01.10.2018
Av:
Robert Hansen

Nå har Telenor åpnet 4G-nettet for tingenes internett. IoT på 4G gjør det mulig for «ting» å kommunisere via Telenors eksisterende 4G-nett.

Les mer
Siste nytt fra Gagn Accounting
20.09.2018
Av:
Sindre Lauvås

Da er sommeren over og man kan begynne å se fremover mot høsten, for Gagn Accounting sin del så er det en del endringer siden sist.

Les mer
Øk fokuset på cybersikkerhet!
13.02.2018
Av:
Gry Helene Stavseng

Korleis bidreg du for å redusere skade, knytt til cybertruslane vi møter?

Les mer
Cyber- og informasjonssikkerhet i Møre og Romsdal
02.02.2018
Av:
Gry Helene Stavseng

Bekymringen for trusselen fra cyberkriminalitet øker stadig, og vi ser at et stort antall virksomheter har vært utsatt for cyberhendelser i løpet av det siste året.

Les mer
Hvordan påvirker «IoT» bedriftens ERP-løsning?
30.01.2017
Av:
Robert Hansen

Med nye trender som IoT, robotteknologi og økt automatisering i industrisektoren, utvikles programvaren kontinuerlig for å holde tempoet.

Les mer
Industriell-IoT og Forbruker-IoT - Mulighetene er mange!
22.01.2017
Av:
Robert Hansen

I Gagn IoT er vi like opptatt av industriell-IoT som forbruker-IoT. Noen av de største aktørene i verden har allerede "gått smart" og kjemper for å lansere det mest innovative produktet eller systemet. Så hvorfor blir penger som de bruker på sensorer og tilkoblet teknologi sett som en investering?

Les mer
Julehilsen fra oss i GAGN
19.12.2017
Av:
GAGN

Vi har i 2017 fått to nye rådgivere i Gagn Consulting. Vi har alltid ledig kapasitet for nye spennende oppdrag så ta gjerne kontakt om de kan bistå i ditt utviklingsarbeid.

Les mer
IT-outsourcing til lavkostland
23.10.2017
Av:
Eirik S. Nilssen

Outsourcing til lavkostland er et svært relevant tema innen IT, både for tradisjonelle drifts- og supporttjenester, men i større og større grad også innen utvikling og kodeproduksjon. Gjennom 12 år med prosjektledelse innen IT har Gagn Consulting mye erfaring innen dette temaet, og det er betimelig å komme med noen tips og innspill til våre kunder og interessenter, som kanskje vurderer dette i en eller flere sammenhenger.

Les mer
Hvorfor bør din bedrift ha en økonomisk helsesjekk?
19.10.2017
Av:
Sindre Lauvås

I både gode og dårlige tider kan det være hensiktsmessig for en virksomhet å ta en skikkelig gjennomgang av sin økonomiske status. Dette er noe vi anbefaler ethvert styre eller daglig leder om å ha en gang i året slik at man kan ligge i forkant av de endringer som kan være nødvendig for å gi bedriften bedre soliditet.

Les mer
iKuben tildelt NCE-status
17.10.2017
Av:
Gry Helene Stavseng

iKuben fekk måndag 16. oktober status som Norwegian Centre for Expertise (NCE). Som ei av medlemsbedriftene stiller vi i Gagn oss med glede i den lange køa av gratulantar.

Les mer
Norsk IoT innovasjon
29.09.2017
Av:
Robert Hansen

Se hva norske bedrifter har utviklet gjennom anvendelse av IoT-teknologi.

Les mer
Hvilken IoT tilkoblingsteknologi skal vi bruke?
09.08.2017
Av:
Robert Hansen

Tingenes internett (IoT) er utvilsomt fremtiden for norske bedrifter, men hvilket tilkoblingsteknologi skal man velge for sine produkter?

Les mer
Gagn på Raumarock 2017
07.08.2017
Av:
Gagn

I forbindelse med Raumrock 2017, ble Gagn invitert på næringsfrokost og til å holde et foredrag om IoT og digitalisering.

Les mer
IoT-søppelbeholdere er smart(by) i praksis!
01.08.2017
Av:
Robert Hansen

IoT-baserte Sensorer sørger for korrekt tømming og fulle lass.

Les mer
Forbedre kundereisen med IoT
23.06.2017
Av:
Robert Hansen

Når The Economist sier: «verdens mest verdifulle ressurs er ikke lenger olje, det er data», er det alvor for oljelandet Norge.

Les mer
Her kan du se IoT i praksis!
12.06.2017
Av:
Robert Hansen

Vi har samlet noen prosjekter som nettopp har anvendt seg av IoT teknologi, slik at du får en enklere forståelse på hva IoT innebærer og hvordan det fungerer i praksis.

Les mer
Gagn med omtale på Nett.no
10.06.2017
Av:
Robert Hansen

Her kan du lese hva Nett.no skrev om Gagn sin IoT satsing.

Les mer