HjemTjenesterKonsulenteneBloggKontaktBli en av ossPå-tversERP-forum Nordvest

Vi oppfordrer alle bedrifter til å ta steget mot en bærekraftig fremtid

Miljøledelse og samfunnsansvar er på agendaen til mange bedrifter i dag. Stadig flere kunder etterspør produkter og tjenester fra miljøbevisste leverandører. Bærekraft og vekst trenger ikke å være en motsetning. Men det krever en omstilling og nye måter å lede og tenke på.

Miljøledelse handler om å ta kontroll på ressurser og egen drift, og hele tiden måle og evaluere for å gi et mindre fotavtrykk. Dette er selvsagt bra for miljøet, men det gir også reduserte kostnader i driften og det bygger positivt omdømme. Standarder for miljøsertifisering, som ISO 14001, Miljøfyrtårn eller EMAS, gir en strukturert metode for arbeidet med miljøstyring, samtidig som man kan dokumentere at bedriften jobber i henhold til en anerkjent standard.

Vi i Gagn hjelper virksomheter med å identifisere miljøpåvirkning gjennom en grundig analyse av prosesser og aktiviteter i bedriften. Som resultat av dette arbeidet blir det enkelt for bedrifter å bli sertifisert enten i ISO 14001 eller Miljøfyrtårn.

Vi kan bistå virksomheter med klimaregnskap, miljøstrategi, miljøpolitikk, kartlegging av miljøpåvirkning og med å sette mål og definere tiltak.

Våre konsulenter er også godkjent som Miljøfyrtårn konsulenter og kan veilede virksomheter gjennom hele prosessen.

Har du spørsmål om hva vi kan gjøre for deg innen Miljøledelse? Ta kontakt for en uforpliktende prat.

Evgeniya Johansen
Seniorrådgiver
+ 47 452 49 514evgeniya@gagn.no

Noen av kundene vi har jobbet med innen Miljøledelse

Fundamentering

Les mer om hva vi kan gjøre innen Miljøledelse

No items found.

Våre andre tjenesteområder