HjemTjenesterKonsulenteneBloggKontaktBli en av oss

IoT gir bedriften er helt nye vekstmuligheter

Internet of Things handler om å digitalisere produkter, infrastruktur og maskiner. Ut kommer mengder av nyttige sensordata.

Dette er data som kan brukes til å ta bedre beslutninger, spare kostnader, redusere risiko og utvikle nye forretningsmuligheter. Vi i Gagn er ikke i tvil: IoT og bruken av sensordata kommer til å øke kraftig. Og det kommer til å skje fort.

Gagn har jobbet med IoT i mange fasetter; som prosjektledere for konseptutvikling, som rådgivere i valg av sensorteknologi og infrastruktur, og som forretningsutviklere av nye digitale tjenester og produkter.

Teknologien er middelet, økt verdiskaping er målet

Vår tilnærming er å finne ut hvordan IoT kan bidra til verdiskaping og merverdier for deg og din bedrift. Når det ikke finnes noen standardløsninger, er det viktig å ha god forretningsforståelse og erfaring fra mange typer bedrifter og bransjer.  

Selv om tjenestedesign og teknologi står sentralt i slike prosjekter, er det også organisatoriske aspekter som må klarlegges allerede i konseptplanleggingen:

  • Har bedriften den nødvendige kompetansen til å drive den nye satsingen?
  • Hvordan påvirkes andre IT-systemer og infrastruktur av valgene som blir gjort?
  • Hva er konsekvensen for verdikjeden og interne prosesser om man skal introdusere digitale tjenester?

Stort og nyttig nettverk, ingen bindinger

Gagn har et stort nettverk av leverandører av sensorikk, økosystemer og utviklingstjenester i IoT-universet. Vi har ingen bindinger til noen av disse. Vi velger løsninger og leverandører som du som kunde er tjent med, og som vi kan stå inne for.

Har du spørsmål om hva vi kan gjøre for deg innen IoT? Ta kontakt for en uforpliktende prat.

Harald Lamborg
Daglig Leder, Seniorrådgiver
+47 909 58 423harald@gagn.no

Noen av kundene vi har jobbet med innen IoT

Egset
HI gjørtz
Helland
Vbblikk

Les mer om hva vi kan gjøre innen IoT

Våre andre tjenesteområder